Valovi u kosi, šljokice i volani na haljini, precizno nanesen ruž za usne i lijepo iscrtane obrve dijelile su sinoć na Story Hall of Fameu zajednički nazivnik – Sonju Kovač.

Lijepa blogerica oduševila nas je daškom holivudskog glamura koji je donijela svojom frizurom iz 20-ih i haljinom kroja koji smo nekada mogli viđati na crvenim tepisima. 'Ovo je točno look koji sam željela, a moj glam tim mi je pomogao u tome. Haljina Matije Vujice točno je haljina iz mojih snova i stvarno sam zadovoljna kako izgledam večeras', rekla nam je dobro raspoložena Sonja.

Budući da nas je lijepa blogerica neodoljivo prisjetila razdoblja kada je glamur bio na vrhuncu, popričali smo s njom o njenom najdražem modnom razdoblju: 'Ja bi se vratila davno, davno u prošlost. Grčke i rimske ljepotice koje su nosile samo bijele bile su zaista predivne. Predivno mi je da se šlep vuče za mnom i još ako malo materijala mogu prebaciti preko ramena kao Cezar, garantirano ću i u plahti izgledati senzacionalno.' S obzirom na Sonjine preferencije, uskladila je svoje najdraže modno razdoblje s destinacijom koju će posjetiti na ljeto – Grčku, gdje ne planira koristiti previše šminke.  

'U principu se privatno ne šminkam previše, više se volim srediti u smislu odjeće. Treba mi svega 10 do 15 minuta dnevno da se spremim, a u to uračunavam i šminku i frizuru. Nemam se baš vremena posvetiti cijeli dan spremanju kao što sam to učinila danas za ovu veliku prigodu', podijelila je s nama lijepa Sonja i vratila se raspjevanoj atmosferi.