Domaća glumica, 29-godišnja Ornela Vištica, posljednjih dana boravi u Španjolskoj o čemu redovno obavještava svoje pratitelje na Instagramu. Tako se lijepa glumica nakon boravka u Madridu uputila u Barcelonu, a po čemu joj je upravo taj grad toliko poseban, napisala je u emotivnoj objavi ispod fotografije na kojoj pozira u ženskom društvu. 

'Život je film. Prije 20 godina jedna djevojčica iz Španjolske napisala je pismo, poslala svoju fotografiju u želji da obraduje nekoga u zemlji u kojoj se odvijao rat. Njena poruka je stigla do mene i dobila sam paketić. Poželjela sam joj odgovoriti i zajedno sa svojom profesoricom španjolskog jezika napisala pismo. I tako su se dvije djevojčice krenule dopisivati, s obzirom na to da nije bilo interneta i društvenih mreža pisale su pisma. Danas 20 godina nakon su odrasle žene i odlučile su dan provesti u Barceloni, zahvaliti jedna drugoj na prijateljstvu. Blanca Lucia me čekala danas kad sam izašla iz vlaka i odlučila naučiti sve o Barceloni uživo. Dan je više nego predivan', napisala je lijepa Ornela ispod objavljene fotografije. 

Nakon posjeta Barceloni, glumica se ponovno vratila u Madrid gdje je nastavila svoju španjolsku avanturu podijelivši s vjernim pratiteljima nekoliko fotografija na kojima pozira na živopisnom madridskom trgu, Plaza Mayor.