Jedna od najpopularnijih folk pjevačica iz regije, Seka Aleksić, možda sada uživa u luksuzu, ali Kurir je otkrio u kakvim je uvjetima odrasla. 


Nakon što je pobjegla zbog rata iz Zvornika u selo Lipolist pokraj Šapca, Seka Aleksić živjela je u maloj sobici u jednom školskom dvorištu, pa kod jednog mještanina u dvorištu, da bi na kraju preselila u malu ruševnu kućicu. 'Seka je s obitelji prvo živjela u jednoj sobi u školskom dvorištu koje više nema, zatim kod mog susjeda u dvorištu, a onda su preselili u ovu malu kuću. Nije nikada imala novca, ali je uvijek bila raspoložena. Svi su je voljeli. Bila je dobar učenik i uvijek je voljela pjevati. Svima je drago što je uspjela u životu. Zaslužila je sve najbolje jer se njena majka namučila u životu s djecom i suprugom koji je volio popiti', ispričao je izvor za Kurir. 

Fotografije kuće u kojoj je pjevačica odrasla pogledajte ovdje

Pjevačica zna povremeno navratiti do svog rodnog sela, ali posljednji put su je mještani vidjeli prije četiri godine kada je poželjela kupiti prostor za kafić tamo. 'Vidjeli smo je u bijelom Mercedesu. Čuli smo da se raspitivala za jedan kafić koji je planirala kupiti, ali na kraju nije. Znam da je uvijek željela imati nešto svoje, a kroz cijeli život je pomagala ljudima koje je poznavala', rekao je konobar iz lokalnog kafića. 



Danas Seka Aleksić  živi u velikoj kući u Staroj Pazovi gdje uživa sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom.