U splitskoj bolnici u petak je preminuo Karlo Jurčević, nekadašnji splitski pjevač i ugostitelj, koji se proslavio u 90-ima hitom 'Daj mi vina'. Vijest o smrti portal 100posto potvrdila je njegova prijateljica, bivša voditeljica i pjevačica Gianna Apostolski, koja se od njega oprustila i putem društvenih mreža.

'U šoku sam cijeli dan. Bio je dobar čovjek i veliki talent, ali otišao je krivim putem. Nije uspio u onome što je htio. Cijelo vrijeme bio je sam, a prije dvije umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se rijetko javljala. On bi uvijek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvijek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti', kroz suze je ispričala Gianna.

'Nisam se nikada drogira niti sam takav nastupa, više sam volija popit, naravno da je bilo faza kad se pilo intenzivnije i manje intenzivno. To sve ovisi, živiš sam, imaš sredstva i onda ti to prijeđe u naviku', priznao je Karlo prije nekoliko godina. Nije išao na liječenje od ovisnosti, nego se pokušao sam boriti, ali to mu nije uspjelo. Navodno je preminuo od ciroze jetre, piše 100 posto.

Navodno je prije četiri godine bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Fani Čapalijom, prije toga bili su prijatelji, a u dobrim su odnosima ostali i nakon prekida.