Bivši rukometni reprezentativac, 38-godišnji Blaženko Lacković, s obitelji s kojom inače živi u Hamburgu, odlučio se vratiti u Hrvatsku, gdje će provesti ljetovanje. Rukometaš je sa suprugom Nikolinom i njihovom djecom, devetogodišnjim sinom Lukom i petogodišnjom kći Ikom Marie posjetio Dubrovnik, gdje su mu se pridružili i prijatelji i kumovi, kako ih oni zovu, 31-godišnjim Domagojem Duvnjakom i njegovom dugogodišnjom djevojkom, Lucijom Žulj. 

Rukometni dvojac, koji je nekada dijelo svlačionice, danas su bliski prijatelji, koji u njemačkom Hamburgu dosta često slobodno vrijeme provode zajedno. 'Često se vidimo i s kumovima, Domagojem i njegovom Lucijom. Jako nam je lijepo', ispričala je Nikolina svojevremeno za Story. Da su doista bliski dokazuju i čestim zajedničkim objavama na društvenim mrežama.

Podsjetimo, kroz godine rukometne karijere Blaženka i Domagoja, djevojke su uz njih bile na svakom koraku karijere, pratile su nastupe za hrvatsku rukometnu reprezentaciju s kojih su se vraćali ovjenčani zlatnim i srebrnim medaljama, ali i uživale u njihovim klupskim trijumfima. Toga su itekako svjesni i proslavljeni rukometaši, koji svaki svoj slobodan dan posvećuju svojim partnericama, kojima su itekako zahvalni.