Slavni Ewan McGregor posljednjih je mjeseci u fokusu medija i javnosti, a razlog je afera s mlađom kolegicom, Mary Elizabeth Winstead. Škotski glumac i njegova bivša supruga, Eve Mavrakis, za vrijeme braka dobili su čak četvero djece, a čini se kako su njihova djeca izrazito vezana za oba roditelja te kako im je rastava braka jako teško pala. To je dokazala i jedna od njegovih kćeri koja je svojom posljednom gestom izrazila nostalgiju koja dokazuje i ogorčenost prema ocu.Tako je Clara McGregor, Ewanova kći koja danas navršava 22 godine, na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj se nalaze otac, majka i ona, a na kojoj je ona još uvijek beba.

'Imam 22 i nostalgična sam', napisala je mlada manekenka na francuskom jeziku u opisu fotografije. Ovom gestom, Clara je jasno dokazala kako zamjera ocu na prevari i razvodu od njihove majke Eve. Također, Clara nije jedina kći koja je Ewanu dala do znanja da je povrijeđena. Naime, prije dva tjedna njegova kći Esther je, također na svoj rođendan, skladala pjesmu o očevoj prevari čiju je izvedbu na aukustičnoj gitari snimila i objavila na Instagramu te tako, bez dlake na jeziku, osudila oca zbog prevare. ''Probudila sam se usamljena i dala si malo vremena, pročitala sam neke gluposti na internetu. Vidjevši te fotografije, počela sam plakati. Sretan mi rođendan – jesam li u pravu?', pjevala je Esther u svojoj autorskoj pjesmi posvećenoj ocu. 

Uz Esther i Claru, Eve i Ewan su za vrijeme 22-godišnjeg braka dobili još dvoje djece - 16-godišnju Jamian te šestogodišnju Anouk. Nakon što se par razveo, skrbništvo nad djecom dospjelo je u majčine ruke, a glumac je odselio u novi dom u društvu svoje nove bolje polovice. 

Foto: Instagram