Boris Rogoznica, glazbenik i suprug glumice i voditeljice Doris Pinčić, sve je aktivniji na društvenim mrežama, pa gotovo svakodnevno svoje fanove uveseljava raznim objavama. Iako je u nekoliko navrata šokirao svojim kontroverznim objavama, Boris je sada ponovno pokazao svoju nježnu stranu. Naime, njegovom i Dorisinom sinu Donatu danas je rođendan, povodom čega mu je ponosan otac napisao dirljivu posvetu.

'Koliko bi samo proklet bio
Kad ti ne bih zahvalio
Da sam prosto ravnodušan
Osto' bih ti Bože dužan

Jer dao si nam dar s neba
Po tom smo mu ime dali
Sve je ono sto nam treba
Bez čeg' više ne bih znali

Gdje bi bio da te nema
Zapitam se svakodnevno
Pet mi zima činiš lakim
A mene ponosnim i jakim

Jer tek uz tebe shvatio sam
To što prije nisam znao
Da ti treba srce novo 
S osmijehom bi svoje dao

Kad se dan približi kraju
I oke sklope se u mraku
Kažem nekom tamo gore
Hvala ti Bože na dječaku'

Maleni Donat danas je napunio pet godina, a proslava ovog velikog rođendana započela je još u petak. Naime, tada mu je mama Doris naručila velike balone s njegovim imenom i brojem godina te plave i žute balone koje je rasporedila po cijelom stanu. 'Stiže iznenađenje za našeg slavljenika ovaj vikend', napisala je uz video dostave balona koji je objavila na Instagramu.

Nedavno je za Story Doris ispričala kako djeci najviše voli poklanjati simbolične sitnice jer danas djeca imaju zaista sve. 'Grozno je vidjeti kada se ničemu ne raduju jer imaju previše svega. Zato ga pokušavamo motivirati da štedi kako bi bio svjestan da je to vrijednost u koju moraš uložiti da bi nešto dobio', rekla je 30-godišnjakinja.