Bilo je neopisivo lijepo i točno onako kako smo željeli - tako je kolumnistica, spisateljica i autorica glazbenih hitova Milana Vlaović, ne skrivajući sreću, opisala za Story jedan od najljepših dana u svome životu. Naime, nakon četiri godine veze, 47-godišnja Milana i dvije godine mlađi Boris Kovaček, direktor agencije Pepermint, prošle subote vjenčali su se u zagrebačkoj Laubi - kući za ljude i umjetnost, gdje su pripremili veliko slavlje za obitelj i prijatelje. Boris je za kuma odabrao dugogodišnjeg prijatelja, poduzetnika Tomu Ricova, a Milana, koja je uzvanike oduševila u vjenčanici dizajnerice Matije Vuice, prijateljicu i vlasnicu agencije PRiredba, Anu Petričić Gojanović.

Boris, kao veliki zaljubljenik u glazbu, ni ovaj put nije mogao bez DJ pulta pa je u jednom trenutku večeri goste rasplesao glazbom s vlastite liste. Prije njega mladencima je zapjevala Gabi Novak. Svadbenu svečanost i slavlje ljubavi nije željela propustiti voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Makom Vejzovićem. Fotografijom s vjenčanja pohvalila se i pjevačica Lana Jurčević, koja je napisala da uživa u lijepoj večeri s dragim ljudima. No najveća podrška, sada već supružnicima, bila su njihova djeca koju imaju s bivšim partnerima - Milanina 13-godišnja kći Nika te sinovi, 22-godišnji Mario i 24-godišnji Stjepan, koje je dobila u braku s Goranom Vlaovićem te Borisov sin iz prvog braka.

Uvod u svadbeno slavlje počeo je prije dva tjedna, kada su održane momačka i djevojačka večer. Boris je posljednji vikend kao neženja proveo u društvu prijatelja, a kum mu je u kafiću u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici pripremio party pod nazivom ‘Borisovo’. Milana je slavila u društvu najbližih prijateljica. Podsjetimo, prve zajedničke fotografije para nastale su u svibnju 2015. na svečanom otvorenju kavane Johann Franck, nakon čega je Story ekskluzivno otkrio da su u vezi.

Milana i Boris poznaju se godinama, imaju velik krug zajedničkih prijatelja, a nekoliko su puta surađivali i na Weekend Media Festivalu, gdje je Milana bila moderatorica, a Boris je jedan od ključnih producenata. - Mislim da sam u ovim godinama imala veliku sreću što sam naišla na nekoga s kim mi je lijepo i s kim mogu dijeliti mnogo toga. Nakon što sam već bila u braku i imam djecu, drukčije gledam na stvari i one ne moraju trajati vječno. Gledam da to mora biti ono što mi treba, a koliko će trajati - život će pokazati. No sada sam u životnoj fazi u kojoj sam istinski zadovoljna, ispunjena i smirena - rekla je Milana prije dvije godine u intervjuu za Story.

- Sve bih učinila zbog ljubavi. Stavljam je ispred svakog konformizma, malograđanštine, trica i kučina. Jedan trenutak ljubavi vredniji je od svega za čim ljudi žude, a što ih nikad neće usrećiti. žalosno je kad je žena stjerana u kut pa mora birati između ljubavi i karijere, ljubavi i majčinstva, ljubavi i ljubavi - rekla je jednom prilikom Milana, žena koja nije dopustila da mora birati između ljubavi i karijere, a sudeći prema nedavnim događajima, bezuvjetno uživa u svemu lijepom što joj se događa.

Foto: Robert Gašpert, arhiva Storyja