Pjevačica i spisateljica Anđa Marić današnji će dan dugo pamtiti. Naime, nakon određenog vremena koje su proveli razdvojeni, ona i njezin sin Gašper napokon su se sastali. Tako je umjetnica njihov najnoviji susret ovjekovječila fotografijama koje je podijelila na Instagram profilu.

Gašper i Anđa na fotografiji razmijenjuju topao zagrljaj, a njezina 'beba' sad je već i prerasla svoju majku. Anđu je susret sa sinom jako razveselio, pa je na fotografiji nemoguće ne primijetiti njezin široki osmijeh. 'Došla mi je beba i sretna sam kao radio', napisala je Anđa u svojem stilu pored fotografije.

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

Svestrana umjetnica prošle je godine navršila 41 godinu, a otkako njezin sin živi s ocem, svoje slobodno vrijeme provodi putujući i družeći se s prijateljima. 'Gašper živi s tatom i zločest je kao pravi tinejdžer. Isprobava granice roditeljske tolerancije. Odla­zim k njemu jer mi je jasno da tamo ima društvo, mislim da ima i simpatiju, zato ne zahtijevam da dolazi k meni. No, dođe kad mu nedostajem ili kad mu treba novca', otkrila je Anđa nedavno kroz smijeh.

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on

Podsjetimo, Anđa Marić i njezin bivši suprug Primož Dolničar godinama su vodili borbu oko skrbništva nad 15-godišnjim sinom Gašperom, koje je početkom 2016. godine ipak dodijeljeno njoj. Početkom prošle jeseni Gašper se ipak, u dogovoru sa svojom mamom, odlučio vratiti u Ljubljanu kod oca, gdje je nekada išao u školu i gdje ima brojne prijatelje. Ponosnoj mami je sreća njezina sina ipak na prvom mjestu, a kako je i boljeg zdravstvenog stanja, nije joj teško posjećivati ga kod bivšeg supruga.