Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik, jučer je u Las Vegasu izrekla sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem dečku i ocu svoje kćer, Charlesu Pearceu. Tako je ispunila svoj veliki san, a osim što joj je nedostajao otac Dino, Ella je imala pregršt razloga za sreću. Da je učinila najbolji mogući potez udavši se u Las Vegasu, potvrdila joj je i priroda, pa ju je iznenadila kiša što je vrlo neuobičajeno za tamošnju klimu.

'Potpuno sam očarana ovim iskustvom. Napokon mi se ostvario san. Ako kiši u Vegasu dok se ženite, to je dobar znak. Držat ću se toga... I njega', napisala je Ella na Instagramu.

Prisjetimo se, kako Story.hr doznaje, vjenčanje je proteklo potpuno u njihovom stilu, zabavno i otkačeno, samo njih dvoje okruženi cvijećem i odličnom atmosferom. Po tom su principu i odlučili organizirati svoju svadbu održanu u Kapeli cvijeća u centru Las Vegasa, dok im sudbonosno pitanje postavlja lik koji utjelovljuje Elvisa Presleya. 'Odabrali smo Las Vegas kao destinaciju za vjenčanje upravo zato jer je klišej, a ne da nam se raditi svadbu u Hrvatskoj ili Engleskoj za sve prijatelje i obitelj', ispričala nam je Ella i dodala kako za svadbu u kapelici u Las Vegasu moraju izdvojiti puno manje od onoga koliko bi potrošili u Hrvatskoj. 'Zapravo smo se zabavili na vlastitom vjenčanju', rekla je prepuna dojmova. Nakon izmjene zavjeta, par se zaputio u izlazak gdje su proslavili njihov dan na njima svojstven način.