Čini se kako je jedna od najpopularnijih srpskih blogerica i influencerica, 29-godišnja Zorannah, brzo preboljela vezu s Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, vlasnika Europatradea. Nakon što se prije nekoliko mjeseci saznalo da su ona i Mateo u vezi, već je prije par tjedana osvanula vijest kako je sin jednog on najbogatijih Hrvata naprasno prekinuo vezu sa Zorannah kad je saznao da ga je varala sa 27-godišnjim bosanskim tenisačem Damirom Džumhurom. Ta priča je sad dobila potvrdu i potaknula nagađanja kako blogerica i tenisač ne misle ići oprezno i polagano, nego da se među njima zaista zapalila vatra koja bi mogla rezultirati ozbiljnom vezom koju bi mogli okruniti brakom. 

Naime, Kurir piše kako su Zorannah i Damir viđeni skupa u Sarajevu u hotelu na proslavi vjenčanja nogometaša Anela Hadžića i manekenke Alme Pljevljaković, koji su se vjenčali još 4. srpnja prošle godine u Istanbulu, a kum im je bio igrač Rome, bosanski nogometaš Edin Džeko koji je došao sa suprugom Amrom. Kurir dalje navodi kako je najbolji bosanski tenisač Zorannah predstavio kao svoju djevojku i kako je već dugo priželjkivao onu 'pravu', zbog čega mnogi vjeruju kako je Zorannah upravo ta. Već prije su pisali i kako je tenisač bio izuzetno uporan u osvajanju blogerice, čime ju je i uspio otrgnuti iz ruku bogatog Matea Šarića.

Zorannah, koja na Instagramu ima preko 900 tisuća pratitelja, na proslavi se odlučila pojaviti u lepršavoj plavoj haljini bez rukava i 'nude' cipelama na štiklu, čime je apsolutno dovela svoje duge noge u prvi plan.