Kako prenosi srpski Story, 29-godišnja manekenka Sofija Milošević odlučila je napokon progovoriti o svom odnosu s domaćim reprezentativcem, 25-godišnjim Antom Rebićem. Nakon što su se mediji prije nekoliko tjedana raspisali kako su Srpkinja i mladi nogometaš u romantičnoj vezi, Sofija je sada otkrila detalje njihovog odnosa. 

'Ne znam kako su, samo, uspjeli navodnu vezu izgraditi na samo dvije činjenice – on je zapratio mene na Instagramu i ja sam zapratila njega', započela je manekenka. 'Međutim, mi se nikada nismo upoznali', otkrila je 29-godišnjakinja te dodala kako sličan odnos njeguje s mnogim muškarcima iz nogometnog svijeta. 'U takvim odnosima sam s puno poznatih osoba, uključujući i nogometaše. Sjećate se da sam vam prošlo ljeto rekla kako sam, kada je ljubav u pitanju, vrlo transparentna. Da sam u vezi, to bi se do sada već znalo', rekla je manekenka za spomenuti medij. 

Podsjećamo, početkom travnja ove godine, regionalni su se mediji raspisali o navodnoj vezi hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića i srpske manekenke Sofije Milošević. Prema tadašnjim pisanjima, manekenka i Splićanin upoznali su se u beogradskom hotelu, a iako su razmijenili brojeve, nogometaš navodno, zbog komentara kolega, nije želio inicirati daljnji odnos sa Srpkinjom. Nakon što je priča dospjele u medije, dvojac se ubrzo prestao pratiti na Instagramu, a javnost je to protumačila kao poricanje navodne veze.