U srpskim medijima procurio je razgovor između srpske pjevačice, 40-godišnje Ane Nikolić i njezine prijateljica, kojoj se nedavno pohvalila kako je bivšem suprugu, 29-godišnjem srpskom reperu Stefanu Đuriću Rasti, upropastila luksuzni automobil od 100 tisuća eura. 'Pič*o, ja sam Ana', napisala je na auto usred noći jer joj se suprug tada nije javio na telefon. Da često zna biti nezgodna prema svojim partnerima, priznala je u nekoliko navrata. 

'Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam jesmo li se tada zabavljali ili smo se bili tek vjenčali. Nešto od toga. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer se nije htio javiti na telefon', prenosi srpski portal Kurir Anine riječi. 'Onda sam ključevima pisala po novom mercedesu od 100.000 evra. Napisala sam: 'Ja sam pi*ko Ana'. Šteta je bila 5 tisuća eura. Potpisala sam se na cijelom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala', nastavila je u spomenutom razgovoru. 

Podsjetimo, par je krajem prošle godine, nakon svega godinu dana braka, pokrenuo rastavu braka, a danas se nagađa da se i dalje vole i slažu bolje nego prije. 'Htjeli su se razvesti, ona je prva potpisala zahtjev, ali reper je to izbjegavao i dobro je napravio. On je očito bio mudriji i shvatio da će nesuglasice biti prolazna faza. Ana je temperamentna i veoma emotivna, tako da zna da brza. Ali izgleda da od razvoda nema ništa. Iako ne žive zajedno, redovno se posjećuju, čak Ana odlazi kod njega u stan i tamo provodi sate. E sad, šta rade i kako su se dogovorili, to samo oni znaju', rekao je nedavno izvor blizak paru, koji je krajem ljeta 2017. godine dobio kćerkicu Taru. 

Nakon što je zatražila razvod, Ana je, prema suškanjima tamošnjih medija, prolazila tešku depresiju i utjehu potražila u deset godina mlađem hrvatskom nogometašu. No, nikada se nije saznalo o kome je točno riječ, ali se znalo da zarađuje milijune, da je poznat diljem svijeta i igra za strani klub, i da je ludo zaljubljen u silikonsku ljepoticu.