Srpska pjevačica, 38-godišnja Seka Aleksić nedavno je javno obznanila da sa suprugom Veljkom Piljikićem čeka drugo dijete. Za srpski portal Blic otkrila je kako se osjeća i koji spol priželjkuje u ovoj trudnoći. Kako su na samom početku nove avanture, par spol još nije saznao. 'Duboko u sebi sam osjećala da će test biti pozitivan i tako se i dogodilo. Veljko je bio pristutan i saznali smo zajedno. Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne mjeri, samo se osjeti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovljenom stanju i da će dobiti bracu ili seku', ispričala im je folk pjevačica. 

Srpska pjevačica otkrila detalje o trudnoći i spolu djeteta
Instagram 

'Od kada smo mu rekli lijepu vijest, on svaki dan govori da mama ima bebu u trbuhu i kaže da je to braco', ispričala je srpskom portalu poseban trenutak te nadodala da iako misli da će maleni Jakov biti ljubomoran, da će oni kao roditelji napraviti sve kako bi se njihov sinčić što prije priviknuo na prinovu u obitelji. Za razliku od njihova sina, oni nemaju posebne želje. 'Nama kao roditeljima je svejedno. Što Bog da, najbitnije je zdravlje djeteta', rekla im je Seka i priznala da postoji popis imena, koji su osmislili već davnih dana. Pjevačica se osvrnula i na nastupe koje ju čekaju u budućnosti. 'Nastupat ću sve dok se budem osjećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionirati potpuno normalno', rekla je spomenutom portalu te nadodala da ona i suprug žele barem troje djece. 

Podsjetimo, srpski mediji nedavno su obznanili da je pjevačica namjerava roditi u Austriji jer se tamo rodiljama isplaćuje dodatna pomoć, dva mjeseca nakon rođenja djeteta kako bi se majkama pomoglo jer zbog brige o djeci ne rade. Pjevačica je tek u prvom tromjesečju trudnoće, ali je s Veljkom već pronašla bolnicu u kojoj će roditi. Vremena za čekanje nije ni bilo jer su velike liste čekanja u Austrijskim bolnicama, upravo zbog visokog iznosa državne pomoći. Osim toga, pjevačica će u bolnici imati svoj apartman, a njezin suprug će moći prisustvovati porođaju.