Dea Đurđević, 27-godišnja srpska voditeljica uspješno se oporavlja nakon što je doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj je zamalo ostala bez ruke, no prema riječima profesora Marka Bumbaširevića, specijalista ortopedske kirurgije i traumatologije, koji je posjetio voditeljicu u bolnici, rekao je kako mora ići na još jednu operaciju. Naime, Dea ima i prijelom zdjelice, zbog čega ne može podići noge, prenosi Kurir.

'Zadovoljan sam njenim oporavkom. Dea odlično izgleda. Rečeno joj je što se dogodilo i dobro je podnijela cijelu situaciju. Ona je jaka i zdrava žena i nadam se kako će daljnji oporavak ići u najboljem mogućem redu', rekao je. Kurir doznaje kako će liječnicima Vojnomedicinskoj akademiji uskoro donijeti odluku kada će sljedeća operacija biti, a bitno je da bude što prije kako bi mogla stati na noge. 

Dein dečko, novinar Mladen Mijatović, još uvijek nije vidio svoju djevojku jer su posjete zabranjene na odjelu intenzivne njege, ali je svakodnevno u kontaktu s liječnicima i medicinskim sestrama koji se brinu o voditeljici. 'Liječnici su rekli kako je odlično psihički odreagirala nakon svih prognoza. Nasmijana je, raspoložena i dobro se drži. Ona je pravi heroj', izjavio je. 

Prisjetimo, u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, teško je ozlijeđeno troje ljudi, među kojima je bila i Dea. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.