Srpska voditeljica Dea Đurđević koja je stradala u prometnoj nesreći pri kojoj joj je ruka amputirana, sada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Srbije, na odjel ortopedije, a pred njom je još dugi oporavak. No, da Dea dobro podnosi oporavak svjedoči i prva fotografija koju je nedavno objavila na Instagram profilu, a sada je i prvi put nakon dva mjeseca napustila bolnicu, prenosi Blic. 

Lijepu voditeljicu su fotografi 'uhvatili' nasmijanu dok je izlazila iz bolnice, a koliko joj posao nedostaje, govori činjenica kako se uputila u svoju matičnu televizijsku kuću, Pink. Osmijeh s lica nije skidala, a ruku, koja je u zavojima, dodatno je zaštitila maramom. Naime, spomenuti portal prenosi kako je u planu čak i njeno uključenje u program, a fotografije simpatične voditeljice možete vidjeti ovdje.

Dea je potom sjela na stolicu u studiju, ali ovaj put kao gost. Sad sam na sigurnom, ovo je moja kuća. Svi znaju što mi se dogodilo... Imala sam višestruke ozlijede i kontuziju srca i pluća, dvorstruki prijelom zdjelice i trtične kosti. Najteža ozljeda je bila ozljeda ruke. Oporavljam se idalje, zahvalna sam doktoru za sve što je napravio za mene. Jako puno mi znači podrška ljudi, šalju mi lijepe stvari, jako sam sretna. Hvala svima za poklone, bukete, lijepe riječi. Željela bih svima odgovoriti, ali je to nemoguće', rekla je u 'Dnevniku'. 

Podsjećamo, 27-godišnja voditeljica stradala je u Beogradu u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, u kojoj je pored nje ozlijeđeno još dvoje ljudi. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.