Poznati srpski pjevač Relja Popović, koji je u rujnu 2016. godine s 29-godišnjom pjevačicom Nikolijom dobio kćer Reu, sada živi mirnim obiteljskim životom. I on i supruga nastupaju svuda po regiji, a nakako  uspijevaju naći i vremena za obiteljska druženja. No, malo tko od njegovih mnogobrojnih obožavatelja zna da je 29-godišnji Relja s 19 godina za dlaku izbjegao smrt.

Kako piše Kurir, dok je Relja bio maturant ugostiteljsko-turističke škole, ranjen je hicem iz pištolja u područje abdomena. Drama se dogodila nedaleko od škole 2008. godine, kada je navodno prijateljicu Miloša Ivanovića, vrijeđao u obližnjem kafiću. Ivković ga je prostrijelio i dao se u bijeg. Relja je operiran, a liječnici su mu boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezenu. Policija je odmah uhitila Ivkovića zbog pokušaja ubojstva.

Kako je nedavno ispričao u jednom intervjuu, zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu 2008. godine na. Iako je prošao u uži krug,, po njegovom mišljenju, mnogi su se bojali da neće biti fizički spreman za takav korak, te ipak nije bio primljen. Tek kasnije, privatno je završio glumu ali, on i danas žali što se više nije bavio glumom.