Srpski pjevač Milan Stanković, javnosti poznat kao predstavnik Srbije na Eurosongu 2010. godine, oglasio se povodom skandala u kojem se našla srpska pop pjevačica Jelena Karleuša. Naime, 31-godišnji pjevač objavio je na svom Instagram profilu poruku podrške Karleuši, ali se i obrusio na javnost i medije koji posljednjih tjedana ne prestaju iznositi skandalozne detalje javne svađe između Jelene Karleuše i bosanskohercegovačkog reprezentativca Ognjena Vranješa. 

'Ovo se nije smjelo dogoditi. Ne njoj. Nego NAMA. Zar smo zaista postali uboga krezuba rulja koja 'pali' vještice na lomači? Zombiji bez samilosti i ljudskosti? Društvo koje ne može i ne želi da zaštiti ženu, obitelj, život? Tko god da je u pitanju, do ovakvih situacija se jednostavno NE DOLAZI. Neka granica se poznaje: ne ide se preko cijene nečijeg života i osnovnih ljudskih prava! Je li krajnje morbidno to što je JAVNA OSOBA vama dovoljno opravdanje da se najintimniji život stavlja kao komad lešine za razvlačenje?', napisao je vidno isfrustriran pjevač u svojoj objavi. 

Podsjetimo, već nekoliko dana glavna vijest svih regionalnih portala je drama između 40-godišnje srpske pjevačice Jelene Karleuše i 29-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša Ognjena Vraneša. Cijela drama je eskalirala kad su društvenim mrežama počele kružiti gole fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, a srpski tabloidi su ih počeli objavljivati.