Srpski turbofolk pjevač Boban Rajović tijekom gostovanja u Austriji zaista nije imao sreće. Naime, kako piše srpski Blic tijekom nastupa mu je ukraden skupocjeni prsten vrijedan 10.000 eura, koji je dio obiteljskog nasljedstva.

'Boban je nastupao u prepunom klubu, tijekom noći je napravio pauzu da predahne i otišao do garderobe. Htio se osvježiti i popričati sa suradnicima, a u jednom trenutku je skinuo vrijedan prsten koji je nosio. To je dio obiteljskog nasljedstva od djeda, prenosi se sa generacije na generaciju i Bobanu je zaista drag jer, pored financijske, ima i emotivnu vrijednost. U tom trenutku su ga pozvali da se vrati na scenu, adrenalin je proradio i on je potpuno zaboravio da je skinuo nakit. Kada je završio s nastupom, nije ga bilo. Alarmirao je osiguranje, objasnio im što se dogodilo i da je prsten ostavio na stolu, a nakon potrage na svu sreću on je pronađen. Pjevač je odahnuo i nagradio momke koji su mu pomogli, pa se zadovoljan uputio prema hotelu.

Boban je na sve ovo poručio: 'U pitanju je za mene značajna uspomena, na kraju je sve prošlo kako treba. Bitno je da je publika otišla zadovoljna s mog nastupa i da smo se svi dobro proveli, a prsten je vraćen'.