Kako prenosi Kurir, fitnes instruktorica Ana Marija Žujović 2015. godine je prijavila srpskog voditelja Vladimira Stanojevića za fizičko nasilje koje se odigralo u njezinom stanu. S obzirom na to da je njezin bivši izabranik odmah potom otišao u Ameriku i do dana današnjeg se nije vratio, Ana Marija je odlučila tražiti suđenje u odsustvu. Za Stanojevićem je raspisana potjernica, što znači da će biti uhićen po povratku u Srbiju.

'I dalje je sve tamo gdje je bilo prije četiri godine, on nije tu. Postupak je pokrenut, ali sve stoji dok se Vladimir ne odazove. Njegov odvjetnik se uredno javlja. Zbog toga što se ništa ne događa ja sam se namjerno javno oglasila, toliko vremena je prošlo. Nasilje i dalje stoji, prijava stoji, i zbog drugih žena koje su bile žrtve ja želim nastaviti s ovim. On je vjerojatno imao plan kako sve zaustaviti, pobjegao je i to je to', ispričala je fitnes instruktorica.

'Ja sam sve to nekako prešla, sportašica sam, sredila sam svoje misli i fokusirala se na posao kojim se bavim, ali sam jako iznervirana zbog svega. Radim kao trener i od puno žena sam čula sličan, gotovo isti problem. Doživjele su nasilje, a evo, nikako se ništa ne rješava. Ne mogu reći da sam bijesna, nego ne razumijem zašto su nasilnici slobodni. Četiri godine su prošle, a kao da sam na početku. Mi smo prvo išli kod tužitelja, a zatim na sud. Od kada je počelo prvo ročište, on se više nije pojavio. U toj prvoj izjavi je rekao da me je 'odgurnuo u predjelu lica',  a kad je predmet otišao na sud, on je 'otišao na usavršavanje engleskog jezika'. Tako je njegov odvjetnik rekao, eto, on se usavršava već četiri godine', potresno je otkrila Ana Marija Žujović napominjući kako se s Vladimirom niti s njemu bliskim osobama nije čula od dana incidenta. 

Podsjećamo, fitnes instruktorica započela je vezu s tada jednim od najpopularnijih voditelja televizije 'Pink' Vladimirom Stanojevićem, za kog se udala 2014. godine. Njihova sreća nije potrajala, a brak se završio nasiljem samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja u Las Vegasu. Početkom veljače 2015. na Facebooku je osvanula šokantna fotografija Ana-Marije s masnicom ispod oka. Uslijedilo je zajedničko pojavljivanje na televiziji, svađanje putem medija, čak je i objavljena fotografija obnažene Ana-Marije, te su postojali navodi da je upravo Stanojević objavio spornu fotografiju.