Supruga nesretno preminulog Šabana Šaulića još uvijek se nalazi u teškom stanju. Gordana Šaulić ne jede, ne spava i ne može se pomiriti sa stvarnošću, javlja Glossy Espresso.

I dalje je neutješna i odbija napustiti obiteljsku kuću na Dedinju, iako su joj njezina djeca više puta predlagala da nakratko ode iz Beograda kako bi se odmorila i sabrala misli. 

STANJE JOJ SE SVE LOŠIJE Šabanova supruga ne jede i ne spava
Srdjan Ilić / PIXSELL 

'Goca je jako loše. Uopće ne izlazi iz kuće, već je posjećuju kćeri i neki prijatelji. Često joj svrate kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš s kojima može sjediti i pričati cijele noći. Rijetko spava i slabo jede. Svi su joj predlagali da malo otputuje van Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka da će se Šaban svakog časa pojaviti', rekao je izvor blizak neutješnoj udovici.

Gordana će s obitelji otići posjetiti Šabanov grob tek krajem ožujka, kada će obilježiti 40 dana od nesretne pogibije legendarnog glazbenika.

STANJE JOJ SE SVE LOŠIJE Šabanova supruga ne jede i ne spava
Dragana Udovičić/Kurir 

Podsjetimo, jedan od najpopularnijih pjevača narodne glazbe, Šaban Šaulić poginuo je u 68. godini u prometnoj nesreći u Njemačkoj. Bio je jedan od najpopularnijih glazbenika na Balkanu. Tijekom bogate karijere od publike i od medija dobio je nadimak 'kralj narodne glazbe.' Njegove pjesme 'Dođi da ostarimo zajedno' i 'Dva galeba bela', smatraju se najboljim ikad otpjevanim narodnim pjesmama. Do 1976. godine, autor njegovih pjesama bio je Budimir Buca Jovanović, a nakon toga, Šaban je sve svoje hitove pisao sam. Šaban Šaulić bio je 43 godine u braku sa suprugom Gordanom, a iza sebe ostavio je i troje djece, kćeri Ildu i Sanelu te sina Mihajla.