Story radio
Početna Celebrity 17637 prikaza 08. travnja 2019.

Starija kći Nikoline Ristović postala prava ljepotica

Robert Gašpert.

Blista baš poput svoje majke

Starija kći Nikoline Pišek, Hana Leonarda već neko vrijeme živi u inozemstvu, točnije Engleskoj, gdje studira  i radi na svom obrazovanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Iako se ne vide toliko često, Nikolina iskoristi svaku priliku da posjeti svoju 21-godišnju kći ili da otputuju negdje zajedno. Ništa drugačije nije ni sada, kada je voditeljica s kćerima, Hanom i Unom Sofijom odlučila otputovati u Pariz i stvoriti nazaboravne uspomene. Objavivši fotografiju sa svojim mezimicama, brojni Nikolinini obožavatelji primijetili su kako je Hana izrasla u pravu ljepoticu. Duga valovita kosa baš poput svoje majke i osmijeh koji krasi njeno lice neodoljivo podsjećaju na Nikolinu u mlađim danima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Cigoj (@hanacigoj)

'Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo sam brzo odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćeri sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još od prije, jer sam odmah poslije prvog djeteta željela da ti to ime kćeri ako budem imala još jednu. I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odriješene ruke kada je o tome riječ. Sofija je bio jedan od prijedloga, a budući da starija sestra ima dva imena, onda smo i za najmlađu željeli isto tako. Težila sam uvijek tome da imena budu međunarodna, jer nikada ne znamo gdje će nam život odvesti djecu pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena', izjavila je svojevremeno Nikolina za srpske medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Cigoj (@hanacigoj)


 

Komentari