Starija kći Nikoline Pišek, Hana Leonarda već neko vrijeme živi u inozemstvu, točnije Engleskoj, gdje studira  i radi na svom obrazovanju. 

Iako se ne vide toliko često, Nikolina iskoristi svaku priliku da posjeti svoju 21-godišnju kći ili da otputuju negdje zajedno. Ništa drugačije nije ni sada, kada je voditeljica s kćerima, Hanom i Unom Sofijom odlučila otputovati u Pariz i stvoriti nazaboravne uspomene. Objavivši fotografiju sa svojim mezimicama, brojni Nikolinini obožavatelji primijetili su kako je Hana izrasla u pravu ljepoticu. Duga valovita kosa baš poput svoje majke i osmijeh koji krasi njeno lice neodoljivo podsjećaju na Nikolinu u mlađim danima. 

'Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo sam brzo odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćeri sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još od prije, jer sam odmah poslije prvog djeteta željela da ti to ime kćeri ako budem imala još jednu. I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odriješene ruke kada je o tome riječ. Sofija je bio jedan od prijedloga, a budući da starija sestra ima dva imena, onda smo i za najmlađu željeli isto tako. Težila sam uvijek tome da imena budu međunarodna, jer nikada ne znamo gdje će nam život odvesti djecu pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena', izjavila je svojevremeno Nikolina za srpske medije.