Prvi rezultati obdukcije jednog od najpopularnijeg pjevača narodne glazbe, Šabana Šaulića, koji je stradao u prometnoj nesreći u nedjelju, pokazuju kako je preminuo od posljedica ozljede izazvane prometnom nesrećom.

Kurir ekskluzivno prenosi kako u obdukcijskom nalazu, koja je obavljena jutros u bolnici u Bilefeldu, nema naznaka kako je Šaulić preminuo zbog drugih ozljeda ili drugih okolnosti koje nisu vezane za prometnu nesreću.

'Obdukcijski nalaz nije u suprotnosti s ozljedama koje su nastale u prometnoj nesreći. Također, nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosni pojas', glase izjave iz priopćenja policije u koje je spomenuti portal imao uvid.

S obzirom na to kako je obdukcija gotova, papirologija se privodi kraju te će Šabanov sin i kći krenuti uskoro prema aerodromu, a potom vladinim avionom stići u Srbiju.

Podsjećamo, Šaban Šaulić je poginuo u 68. godini u prometnoj nesreći, koja se dogodila u Njemačkoj. Pjevač je zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, nakon što je prevezen u bolnicu, i preminuo. Nesreća se dogodila 10 minuta prije 7 sati, okolici Bielefelda, gdje je Šaban večer prije održao koncert, a prema policijskom izvještaju dva vozila sletjela su s puta i udarila u rub kolnika.