Pjevačica Miley Cyrus i njezin 28-godišnji dečko Liam Hemsworth upoznali su se 2009. godine, a nakon mnogih zajedničkih uspona i padova, par se pomirio te sada navodno čekaju prinovu. Kako strani mediji prenose, glumac i pjevačica su se distancirali od medija, a njihovi prijatelji misle da je to zbog Mileyne trudnoće. Glumac već godinama želi osnovati obitelj sa svojom zaručnicom, a čini se kako mu se to napokon i ostvarilo.

Pjevačica je navodno prestala bojiti kosu i piti alkohol, a nedavno je prestala pušiti marihuanu koja je legalna u Kaliforniji. Miley je obrisala i sve fotografije s Instagrama jer je odlučila, kako navode njezini prijatelji, 'smanjiti doživljaj'. Miley i Liam su nedavno viđeni na aerodromu u Nashvilleu, a obožavatelji ističu kako su tada primijetili da pjevačica ima trudnički trbuščić. 

'Liam ne može prestati dodirivati Mileyn trbuh. Kaže da mu se san ostvario', istaknuo je Mileyn prijatelj i dodao kako pjevačica stalno žudi za sladoledima na štapiću, ledom te osjeća mučninu, no pjevačica i glumac još nisu komentirali glasine o trudnoći. 

A ovo nije prvi puta da fanovi misle kako je bivša Disney zvijezda trudna. Već se ranije šuškalo kako je pjevačica čeka dijete kada je objavila fotografiju na kojoj je izgledalo kao da ima trudnički trbuščić, no ona se na te glasine poprilično uvrijedila i poručila fanovima kako su bezobrazni te dodala kako je samo previše pojela.

Iako je par nekoliko puta prekidao, ljubav je ipak pobijedila pa će iduće godine proslaviti desetu godišnjicu otkako su se upoznali i zaljubili na snimanju filma 'Posljednja pjesma'.