Unuka britanske kraljice i sestrična prinčeva Williama i Harryja , 29-godišnja princeza Eugenie, u listopadu prošle godine izrekla je sudbonosno 'da' svom izabraniku, 33-godišnjem menadžeru Jacku Brooksbanku, a javnost od tada ne gubi interes za mladim kraljevskim parom. Upravo zbog toga, princeza Eugenie i suprug, često se nalaze na meti radoznalih medija, a posljednjim  fotografijama zaljubljenog para pokrenut je novi val šuškanja kako u kraljevsku obitelj stiže još jedna beba.

Naime, 29-godišnjakinja i četiri godine stariji suprug, uhvaćeni su na odlasku iz radnje modne dizajnerice Mishe Nonoo u Londonu, a svu je pažnju pritom ukrao trbuščić mlade princeze. U ležernoj plavoj haljini, Eugenie se slobodno šetala čvrsto držeći supruga za ruku, a nezgodan kroj haljine pri tome je posebno naglasio njezin trbuh što je navelo obožavatelje da pokrenu nova nagađanja kako 29-godišnja princeza očekuje svoje prvo dijete. Međutim, iz palače se još uvijek nisu oglasili povodom navoda. 

Podsjećamo, velebno vjenčanje mlađe kćeri princa Andrewa i Sarah Ferguson održalo se pred 850 gostiju, a 29-godišnjakinja se i sama nedavno prisjetila najljepšeg dana objavivši na svom Instagram profilu prvu fotografiju na kojoj pozira u luksuznoj vjenčanici. 'Tako sam ponosna i sretna što ovo ponovno vidim. Kada bih ju barem mogla nositi svaki dan... Priziva mi radost i sjećanje na najposebniji dan u mom životu', napisala je tada 29-godišnjakinja.