Story radio
Početna Celebrity 32914 prikaza 17. lipnja 2019.

Stiže novi član u obitelj Meghan i Harryja

Profimedia.

Samo šest tjedana nakon rođenja Archieja

Kako prenose britanski mediji, 34-godišnji princ Harry i 37-godišnja Meghan Markle, šest tjedana nakon rođenja njihovog prvog djeteta, sinčića Archieja Harrisona, napokon su odlučili unajmiti dadilju. Naime, kraljevska dopisnica Kate Nicholl potvrdila je kako je obitelj vojvode i vojvotkinje od Sussexa postala veća za još jednog člana, dadilju koja će se brinuti za malenog Archieja.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Također, spomenuta dopisnica je objasnila kako se od dadilje, za koju se za sada zna samo da je Britanka, tražilo da potpiše 'opsežan sporazum o neotkrivanju podataka' što je uobičajena procedura za svakoga tko dolazi raditi u kraljevsku obitelj. Iako i Meghan i Harry žele sačuvati identitet žene koja će brinuti o njihovom sinu, u medije su procurile informacije kako spomenuta dadilja ipak neće živjeti s parom u obiteljskom domu u Frogmore Cottageu te da neće raditi vikendom. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Za razliku od Williama i Kate, čija dadilja Marija Borrallo živi s obitelji, Meghan i Harry žele što više sudjelovati u odgoju malenog pa će većinu poslova sami obavljati dok će dadilja brinuti o Archieju kada kraljevski par bude na turnejama i raznim poslovnim obavezama. Inače, sve do sada, s Harryjem i Meghan je bila i vojvotkinjina majka, 62-godišnja Doria Ragland, koja je u London stigla nekoliko dana prije rođenja Archieja, a ostala je kako bi pomogla novopečenim roditeljima u prvim tjednima s bebom. 

Komentari