Story radio
Početna Celebrity 6721 prikaza 14. kolovoza 2019.

Stiže prva beba u obitelj manekenke

Instagram.

Nova avantura počinje

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu, Ashley Graham na svojim se društvenim mrežama pohvalila da će ona i njen suprug, Justin Ervin postati roditelji, što im je itekako uljepšalo devetu godišnjicu braka. Za sretan par ovo je prvo dijete, što itekako povećava uzbuđenje zbog početka nove zajedničke avanture. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

'Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bila je to najbolja avantura s najdražom osobom na svijetu. Danas smo blagoslovljeni, zahvali i uzbuđeni što možemo proslaviti širenje naše obitelji. Sretna nam godišnjica, Justin. Životi će nam uskoro postati još bolji', napisala je 31-godišnjakinja objavivši video iznenađenje za svoje obožavatelje. Na samom početku videa, par se dogovara kako da se namjesti za dobru fotografiju, nakon čega udaljavaju kameru kako bi pokazali trudnički trbuh nasmijane i sretne manekenke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Ervin (@mrjustinervin)

Podsjetimo, Ashley je cijelu svoju karijeru posvetila modelingu, ali i širenju odvažnih poruka temeljenih na samopouzdanju i stvaranju slika vlastitog tijela. 'Vježbam. Dajem sve od sebe da se što zdravije hranim. Volim biti u svojoj koži. I ne, ne sramim se nekoliko nepravilnosti i mana, niti celulita. Ne biste trebali ni vi', napisala je jednom prilikom i tako 'plus size' ženama dala do znanja da nisu same. U ovom periodu, njezino tijelo proživljava sasvim novu transformaciju, u čemu će uskoro novopečena majka zasigurno uživati. 

Komentari