Velika je sreća posljednjih mjeseci u obitelji našega proslavljenog boksača Stjepana Božića i njegove supruge Petre. Kako ekskluzivno doznajemo, 35-godišnja Zagrep­čanka u blaženom je stanju nešto manje od tri mjeseca, a prinova je supruga i nju beskrajno razveselila.

- Bebu smo oboje jako željeli. Sretni smo što nam se želja ostvarila i što ćemo proširiti našu obitelj - potvrdio je za Story bivši boksač. 

Sretna vijest razveselila je i njihovu djecu - dvanaestogodišnjeg Dominika i desetogodišnjeg Mateja koje Stjepan ima iz prvog braka, te trogodišnju Luciju koju je dobio u drugom braku, a curici ili dečku veseli se i dvanaestogodišnji Lucas, Petrin sin iz prvog braka. Tako Stjepan i Petra imaju najljepšu pomoć kad bebica dođe na svijet. Ona je najveća kruna sudbinske ljubavi supružnika koju su samo za Story ispričali u lipnju prošle godine.

- Posrijedi je takav splet okolnosti i slučajnosti da se i danas čudim, zato je moje objašnjenje da nas je spojila viša sila. Upoznali smo se prije tri mjeseca i samo ću reći da sam posljednje dvije godine proživljavao teško razdoblje. Nije važno tko je kriv, važno je da se Petra pojavila niotkuda. Sve je počelo kad je moj prijatelj iz teretane, u kojoj sam radio, godinu dana od našeg upoznavanja na Facebook stavio video koji sam već vidio i ni sam ne znam zašto sam ga ponovno otvorio. Zapravo, kao da me nešto vuklo da to napravim. Tada sam primijetio Petrin komentar, počeli smo se dopisivati i nakon nekoliko dana našli se na kavi - otkrio nam je tada Stjepan koji je u bogatoj karijeri ostao upamćen kad je u lipnju 2005. u Zagrebu osvojio naslov svjetskog prvaka u supersrednjoj kategoriji. 

O počecima njihove ljubavne veze govorila nam je i voditeljica u poduzetničkom bankarstvu u Zagrebačkoj banci.
- Stjepan je preskočio puno detalja. Taj naš zajednički prijatelj stavio je video s nekakvim krokodilima, foru u kojoj mačka šapicom udari krokodila. A ja sam noć prije sanjala krokodile. Nakon posla otišla sam na Facebook i vidjela video koji mi je bio presmiješan. Nešto sam bez veze komentirala i Stjepan se nadovezao na to. Iste večeri poslao mi je poruku. Zanimljivo je da sam do tada za njega bila samo čula. Zapravo prije šest, sedam godina bila sam s društvom u klubu na Jarunu. Stjepan je bio s prijateljima i cijelu noć gledao u mene. Nisam imala pojma tko je on. Dečki iz društva rekli su mi tko je i tu sam situaciju upamtila. Kad me nakon dopisivanja pozvao na kavu, bilo je to u isti klub gdje me prvi put vidio. To mi je bio znak da se stvarno moramo naći. Prvi susret potrajao je šest sati i otad nije prošao dan a da se nismo vidjeli. Sve je išlo brzo - istaknula je Petra. 

Samo osam mjeseci nakon što su nam ispričali svoju romansu, u veljači ove godine, vjenčali su se u Zagrebu.
- Od samog početka naše veze, kad su nam se nakon nekoliko pokušaja i promašaja slučajno susreli putevi, znali smo da nas veže ista želja, ljubav bez roka trajanja i kruna te ljubavi - brak. Iako odluka da se vjenčamo nije bila neočekivana, donijeli smo je u šetnji Gornjim gradom, punih ruku vrećica s tržnice Dolac i još ispunjenijih srca. Ušli smo u matični ured i tražili prvi slobodan datum te se odlučili za subotu poslije Valentinova. U jednom smo danu dogovorili sve detalje vezane uz naš dan i nekako je sve sjelo na svoje mjesto. Željeli smo da vjenčanje bude intimno, u krugu naših najdražih - djece, roditelja i kumova. To nam se i ostvarilo, dan je prošao bez nervoze i stresa, ispunjavanja tuđih očekivanja te bez tradicije koje se mora poštovati. Bilo je puno smijeha i poneka suza radosnica, obilje zagrljaja i poljubaca, ali ponajviše ljubavi. Zahvalni smo na našim divnim ljudima koji su taj dan učinili još sretnijim i ljepšim. Sretni smo što su svi uključeni u organizaciju našeg vjenčanja napravili puno više od onog što smo očekivali - rekli su za naš časopis. Odmah nakon svadbe supružnici su otišli na medeni mjesec u Pariz i ubrzo nakon toga ostvarila im se najveća želja.