Story radio
Početna Celebrity 11003 prikaza 30. kolovoza 2018.

Stjepan Hauser napokon prebolio bivšu djevojku?

Dusko Marusic/PIXSELL.

Na žalost njegovih obožavateljica, Hauser, čini se, opet ljubi

Miljenik ženske publike, Stjepan Hauser, je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je u romantičnom zagrljaju s pijanisticom Lolom Astanovom, koja je još otprije poznata publici zbog glazbene suradnje s poznatim violončelistom. No, čini se kako između njih ima nešto više. Hauser se ne odvaja od zgodne brinete i izgleda kako je napokon prebolio Jelenu Rozgu s kojom je bio i zaručen.

Jedna od najpoznatijih svjetskih pijanistica i Hauser nedavno su snimili spot za pjesmu 'Love story', a čini se kako ljubavnu priču grade i u privatnom životu. Da između njih postoji iskrica dalo se naslutiti još i prije, a Stjepan je bio vrlo prisan s Lolom i na njegovom koncertu u Puli na kojem je gostovala.

 | Author: Dusko Marusic/PIXSELL Dusko Marusic/PIXSELL.

Hauser se često pojavljuje u društvu zgodnih djevojaka, a s obzirom na to da se nije pohvalio novom ljubavi još od prekida s pjevačicom, njegovi su ga obožavatelji često spajali s damama koje bi on objavljivao na društvenim mrežama. Nedavno se našao u društvu zagonetne plavuše s kojom je otpjevao pjesmu u Oliverovu čast pa su odmah krenula nova nagađanja. Ipak, izgleda kako je do njegovog srca prva doprijela zgodna brineta.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Komentari