Violončelist i član dueta 2Cellos, Stjepan Hauser, raspametio je mnogobrojne obožavateljice svojom posljednjom objavom. Naime, jedan od najpoželjnijih domaćih neženja, nerijetko obožavatelje časti snimkama na kojima na violončelu obrađuje neke od najpoznatijih svjetskih hitova, a posljednjom snimkom, 32-godišnjak je otišao korak dalje i zagolicao maštu pripadnicama ljepšeg spola. 

'Nema ljetnog odmora za mene. Vježbam na violončelu kao manijak', napisao je Stjepan ispod provokativne snimke na kojoj bez odjeće svira violončelo. 'Jesi li u potpunosti gol', upitala je jedna od pratiteljica 32-godišnjaka na što joj je violončelist odgovorio kako će to 'zauvijek ostati misterija'. Objava na kojoj Stjepan svira najdraži instrument i daje naznake kako na sebi nema odjeću, u rekordnom je vremenu skupila mnoštvo lajkova i oduševljenih komentara mnogobrojnih pratiteljica.

Inače, iako se na svom Instagram profilu nerijetko hvali društvom lijepih djevojaka, Stjepan je nedavno za domaći medij izjavio kako je još uvijek u potrazi za onom pravom, a zbog užurbanog načina života i gustog rasporeda, nema vremena u potpunosti se posvetiti traženju djevojke. 'Gospodične diljem Hrvatske, ako gledate - tražim ženu. Materijalizam mi se gadi. Možda ispadam kontradiktoran zbog ove kuće, ali ja sam to zaradio. Volio bih naći ženu koja je isto tako skromna i odgojena na takav način. Da ne pati na torbice, marke i pokazivanje', rekao je tada jedan od najpoželjnijih domaćih neženja.