Angelina Jolie, glumica, redateljica i bivša supruga Brada Pitta još od svog prvog filma i pojavljivanja u javnosti ne prestaje biti zanimljiva medijima, a posebno paparazzima kojima je omiljena meta. Nakon priča o tome kako je bolesna, anoreksična, a posebno nakon objava razvoda slavnog holivudskog para, čini se da je za glumicu stiglo ipak malo mirnije razdoblje. I dalje se bavi aktivizmom, svojom djecom i filmovima.

Baš kao i svi obični ljudi, Angelina sama odlazi u trgovinu i sama bira artikle iako se nama ponekad može činiti kako velike zvijezde takvo što nikada ne rade. Bez šminke, kose skupljene u rep, od glave do pete u crnom, Angelina je izgledala vrlo elegantno, a opet s druge strane nije se posebno izdvajala od ljudi koji su u isto vrijeme bili u trgovini. Iako se pokušala sakriti iza velikih tamnih naočala, paparrazi su je lako prepoznali i uhvatili u trenutku dok je birala zobenu kašu, vjerojatno za doručak, dok je ostatak obitelji razgledavao artikle na policama.

Iako se neki mediji tvrdili kako je glumica razmažena, čini se ipak da ove fotografije to demantiraju i da se Angelina o svojoj obitelji brine baš kao i svaka druga žena i majka.