Djeca najpopularnijih sestara na svijetu - Kim, Kourtney i Khloe, od najmlađih dana uživaju luksuz o kakvom prosječni ljudi samo sanjaju, a majka poznatih starleta ovoga puta svoje vrijeme je poklonila sinu najstarije kćeri Kourtney te ga odvela u kupnju. Osim vremena, Kris je unuku Masonu preuranjeno poklonila i jedan od brojnih božićnih poklona koje će uskoro dobiti, a riječ je o skupocjenom odjevnom predmetu s potpisom modnog velikana Versacea.

Zadovoljni 9-godišnjak tako je uz baku šetao odjeven u šuškavu jaknu s prepoznatljivim motivima spomenutog brenda i velikim natpisom 'Versace' na leđima. Iako cijena ovog modela nije dostupna na internetu, ostale slične jakne tog brenda i tipa iznose oko 3000 dolara, što je oko 19 500 kuna. U novoj jakni modno je pristajao uz Kris koja je za kupovinu odjenula bež sako s laganim uzorkom motiva poput onih na jakni svog unuka, a sparila ga je s crnim hlačama i kožnim čizmama.

Obožavatelji se pitaju što će Kourntey reći svojoj majci kada vrati unuka kući u skupocjenoj jakni te pretpostavljaju kako će se ocu, kontroverznom Scottu Disicku, vjerojatno jako svidjeti kako izgleda njegov najstariji nasljednik.