Ljudi čine čudne stvari kada su zaljubljeni, a to dokazuje i zvijezda jedne od omiljenih serija 'Igre prijestolja'. Maisie Williams, 22-godišnja glumica nedavno je uhvaćena je u vrlo neobičnoj situaciji. Naime, paparazzi su ju ulovili kako liže ruku svog partnera, modela Reubena Selbyja, tijekom šetnje Londonom, što je iznenadilo mnoge. Iako pomalo čudno, tim fotografijama pokazano je da njihova veza, o kojoj se nagađalo početkom ove godine, i dalje traje, ali i da je glumica itekako zaljubljena.

Unatoč su do sada bili poprilično samozatajni, u posljednje vrijeme odlučili su se pojavljivati zajedno u javnosti. Nakon što su prošlog tjedna viđeni na Wimbledonu, ali i na vjenčanju njezine kolegice Sophie Turner i njegovog supruga Joe Jonasa, 22-godišnjakinja itekako pokazuje koliko je zaljubljena. Za šetnju sunčanim Londonom, što je doista rijetkost, rozokosa Maisie je odjenula crni traper kombinezon, bijelu majicu, torbu s potpisom Stelle McCartney. Sukladno njoj odjenuo se i Reuben koji je odabrao ležerne crvene kratke hlače i bijelu majicu, baš kao i njegova djevojka. 

Ovo nije prvi put da je par odjenuo skoro pa identične kombinacije. Na partiju prije samog vjenčanja glumice Sophie i pjevača Joea, par se pojavio u potpuno bijelim kombinacijama, koje su začinili jednostavnom obućom i zanimljivim frizurama, što je oduševilo skoro milijun i pol njihovih obožavatelja. 'Baš ste slatki', 'jako mi se sviđa što ste uskladili boju kose', samo su neki od pozitivnih komentara za ovaj modno osvješten i poseban par.