Mi njihova imena guglamo svakodnevno, a čarobna tražilica u trenutku nam izbaci sve što nas zanima o našim omiljenim zvijezdama. No, što je s njima? Čine li oni isto jer su u pitanju njihovi životi? Domaće zvijezde odgovorile su na pitanje o tome jesu li se ikada guglali te jesu li pronašli kakvu zanimljivu stvar o samima sebi.

'Moram priznati da sam tu i tamo upisala svoje ime u Google, ali ne radim to često. Guglam se ako mi je nešto važno zbog mog portala, a tu onda najčešće budu stvari koje su vezane direktno za mene pa ponekad pogledam. Zanimljivo mi je čak bilo čuti od kolega s Telegrama da je moje ime na 3. ili 4. mjestu po broju pretraživanja na Googleu, nadam se da je to zbog mog portala jer je sada došlo to vrijeme u godini kada se treba aktivirati i riješiti višaka koje nakupimo za vrijeme blagdana', ispričala je Renata Sopek za Story.hr.
Domenica Žuvela novo je lice na domaćoj sceni, a svojim glasom i pojavom od samog početka privukla je javnost. Kako je njezina popularnost u svakodnevnom rastu, Domenica jednom prilikom nije mogla odoljeti da ne upiše svoje ime u Google. 'Nisam baš osoba koja često gugla, ali kada sam izdala prvu pjesmu, zanimalo me što će mi izaći ako upišem svoje ime pa sam to i učinila. Novinari mi obično ne šalju kada nešto napišu o meni, a prijatelji to učine povremeno kada vide nešto pa sam taj put ipak sama odlučila pogledati. Inače baš nemam tu naviku,' ispričala je 25-godišnjakinja.
'Moram priznati da nemam tu naviku. Ako se dobro sjećam, to sam napravio samo jednom i to zato što me zanimalo koja će stranica biti na prvom mjestu ako u Google upišem svoje ime i prezime. Mogu vam reći da sam bio jako zadovoljan onime što sam vidio, ali inače stvarno nemam običaj guglati samog sebe', iskreno je rekao Mario Valentić. Kada smo i sami upisali njegovo ime u najpoznatiju tražilicu na svijetu, na prvom mjestu našla se njegova biografija na Wikipediji, a potom linkovi na najnovije članke o tome kako čeka svoje drugo dijete, što je ekskluzivno priznao za naš portal. Autori: A.S., A.G. Foto: Instagram