Pratitelji i fanovi nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka oduševili su se dosad neobjavljenim fotografijama koje su nastale u rodilištu samo pola sata prije nego što je nogometaševa supruga Matea rodila sina Brunu.

'E ovako je sve krenulo pola sata prije dolaska sina na svijet', napisao je Vrsaljko u objavi na Instagramu s fotografijom iz bolničke sobe. Na jednoj fotografiji 27-godišnji Šime nosi i bolničko odijelo, ne skidajući osmijeh s lica. 

Jedan pratitelj poručio mu je kako je pravi primjer kako muško treba biti uz svoju ženu za vrijeme porođaja, dok su drugi uočavali detalje u bolničkoj sobi poput popularne američke serije 'Teorija velikog praska' koja je tada bila na televizijskom programu. 'Sve znaš', poručio je Šimi Dejan Lovren, a on mu je odgovorio emotikonom smijeha.

Podsjetimo, sin Bruno je na svijet stigao početkom lipnja prošle godine, netom prije Svjetskog nogometnog prvenstva, zbog čega je Šime napustio i pripreme s reprezentacijom kako bi bio uz suprugu. Matea je bila njegova srednjškolska ljubav s kojom se oženio 2017., a suprugu mu mnogi uspoređuju s pjevačicom Doris Dragović i talijanskom glumicom Monicom Bellucci.