Prelijepa glumica Jessica Alba neke je svoje obožavatelje iznenadila, a neke i šokirala fotografijom tetovaže koju je objavila na Instagramu. Jessica samo djeluje djevojački krhko, i očito ne bježi od malo boli kako bi dobila ono što želi. Tako je netom nakon posjete tattoo salonu pokazala svoju lijevu izbodenu nadlakticu s crvenim upaljenim točkicama u obliku sazviježda Jarca, Lava i Blizanaca. 

Hollywoodska zvijezda, međutim, nije napisala što ju je ponukalo da izabere baš ta sazviježda, s obzirom da je ona po horoskopu bik. Premda su njeni pratitelji i obožavatelji uglavnom pozitivno reagirali, bilo je i onih koje je tetovaža zgrozila.  

'Koji je to vrag? Uništavaš svoju ruku, a zbog čega?', napisao joj je jedan muškarac. 

Kada oteklina splasne Albina će tetovaža zasigurno ljepše izgledati. Međutim, mogla bi joj smetati za neke uloge u kojima mora pokazati više gole kože, ali zadovoljnu glumicu to očito ne brine. Jessici je ovo već peta tetovaža. Već ima cvijet na vratu, cvijeće na nadlaktici, sanksritski (staroindijski) natpis na zapešću, i na stražnjem dijelu zdjelice simbol ženske snage.