U jutarnjoj emisiji na srpskoj televiziji, koju Jovana Joksimović vodi s kolegom Srđanom Predojevićem, gostovao je Jovanin suprug, popularni pjevač Željko Joksimović, prenose srpski mediji. Čim je pjevač ušao u studio, on i supruga su se zagrlili, a njihov je zagrljaj trajao prilično dugo.

'Koliko dugo se niste vidjeli?', upitao ih je Srđan. 'Nekoliko sati', smijala se Jovana. 'Što si se zbunila sad? Moram ti reći, mnogo si ljepša uživo, nego preko televizije', rekao joj je Srđan kroz smijeh, što se zbunilo voditeljicu, koja je počela mucati i odmah promijenila temu prešavši na pitanja o nedavno održanom Željkovom koncertu.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno s jedne televizije prešla na drugu, a prva emisija ovog jutarnjeg programa ujedno je bio i njezin povratak na male ekrane nakon porodiljnog dopusta. Tada je Jovana javnost i gledatelje oduševila brzinom kojom je vratila svoju staru liniju, a osim na vitkoj liniji, mnogi joj zavide i na uspješnom balansiranju između privatnog i poslovnog života.

Pjevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljica Jovana, početkom listopada dobili su blizanke kojima su dali imena Ana i Srna. Osim preslatkih djevojčica par ima i sina Kostu starog četiri godine, kao i Minu, Željkovu kći iz prvog braka.