Poznata voditeljica u odmoru od televizijskoga posla, opušta se u društvu najmilijih. Na svom Instagram profilu, podijelila je fotografiju sebe i kćeri Ene kako neopterećeno uživaju u zabavi na plaži. Međutim, plaža na kojoj voditeljica i njezina mezimica provode svoje vrijeme, za Marijanu nije tek obična plaža. Poznata kao Duće, omiljeno je kupalište brojnih Splićana, a u Marijaninom srcu ima posebno mjesto jer upravo za taj kraj voditeljica veže brojne uspomene svoga djetinjstva. Iako okolica Splita obiluje prekrasnim uvalama i plažama, ova se posebno svidjela njezinoj kćeri Eni koja se zahvaljujući dobrom vremenu sa svojom majkom mogla igrati u pijesku.
Na fotografiji koju je objavila, Marijana se pokazala u sasvim ležernom izdanju. Raspuštene kose i bosih nogu, voditeljica je odjenula tek bijelu pamučnu haljinu kako bi joj vrijeme u društvu kćeri proteklo što opuštenije.
U opisu fotografije Marijana se zapitala 'Što je to sreća?'. Premda svatko ima vlastitu definiciju sreće, ako je suditi prema njezinom iskrenom osmijehu i komentaru koji je ispod slike napisala, nagađamo kako Marijani najveću sreću predstavljaju upravo trenuci koje u društvu svoje kćeri Ene provodi.