Voditeljica TV Binga na HRT televiziji, 39-godišnja Mirna Maras Batinić, za čitatelje Story.hr-a ispričala je sve o svojim beauty navikama.

'Dnevna rutina obavezno uključuje temeljito čišćenje lica svake večeri te hidratantnu kremu', započela je Mirna naglasivši važnost uklanjanja šminke s lica prije spavanja i dodala kako se trudi na tjednoj bazi napraviti piling lica i tijela te nanijeti hranjivu masku. Odala je i kako zbog obaveza, nažalost, ne stigne na profesionalne tretmane onoliko često koliko bi ona to htjela, a njeni posjeti salonima svode se na redovitu pedikuru. 'Na njegu lica u salone idem možda dva do tri puta godišnje', priznala je.

Upitali smo je i što misli o botoxu, na što je odgovorila: 'Sve je u redu dok se ne pretjeruje, kako s botoxom, tako i ostalim 'intervencijama' sličnog tipa'. Dodala je i kako ona do sada nije imala potrebu posegnuti za sličnim tretmanima. 'Ali tko zna što godine nose? Nikad ne reci nikad', rekla je.

Otkrila nam je i kako se počela šminkati još u srednjoj školi te je, osim pokojeg savjeta prijateljice, sama savladala sve tehnike. 'Nije bilo posebnog učenja, bila sam sama svoj majstor', ispričala je.

Na pitanje o najomraženijem beauty tretmanu, bez puno razmišljanja, Mirna je priznala kako je, kao i većini žena, u pitanju depilacija. S druge strane, najviše uživa u dobroj masaži, a ona joj je ujedno i odličan način opuštanja.