Vojvotkinja od Cambridgea jedna je od najpoznatijih žena na svijetu. Efekt Kate Middleton je uistinu stvaran, a svaki njen potez pomno se promatra i analizira. Stručnjaci za govor tijela razmatrali su njezino ponašanje na javnim događajima, pa su se tako pojavile glasine o tome je li podvrgnula estetskim zahvatima. Nove detalje njezinog karaktera otkrila je stručnjakinja za rukopis, prenosi portal 'marieclaire'. 

Ako spadate u kategoriju njezinih obožavatelja, zanimat će vas kako njezin potpis može dati neke naznake o tome što vojvotkinja skriva iza zatvorenih vrata. Prema jednom stručnjaku za rukopis, njezin vlastoručni potpis puno govori o njoj i može se upotrijebiti za otkrivanje aspekata njezine osobnosti koje javnost možda i ne vidi. Iako nije znao što točno predstavlja, smatra da nagib slova, naprijed ili natrag, ukazuje na nešto. No ono što za sigurnošću tvrdi je detalj koji ukazuje na to Kate vjeruje da je najbolja.

'Ako pažljivo pogledate, vidjet ćete točku nakon njezinog imena. To znači 'Ja sam najbolji i točka'. Ljudi koji su stvarno uvjereni u to tko su i znaju da su najbolji u svom polju stavit će točku nakon svog imena', rekao je stručnjak za spomenuti portal. Također, njezin rukopis pokazuje da je organizirana, ali i opuštena. Kate je vrlo dobro organizirana, može biti pomalo dramatična u vezi nekih stvari. Iako ste možda pomislili da je vrlo smirena, jer se takvom predstavlja u medijima, Kate ipak ima postavljene neke granice', nadodao je stručnjak i nadodao da vojvotkinja od Cambridgea doista poznaje svoj um i ima zdrav ego.