U posljednje vrijeme svi se pitaju što se događa s 54-godišnjim glumcem  Johnnyjem Deppom. Naime, počeo je propadati fizički i psihički, bivša supruga Amber Heard optužila ga je za nasilje zbog čega je 2016. godine zatražila razvod braka. Osim toga, financijska situacija nije mu dobra, a kad god se pojavi u javnosti izgleda kao da je pod utjecajem opijata.

Da bi situacija bila još gora, sada mu je stigla i tužba dvojice bivših dugogodišnjih tjelohranitelja koji su za njega radili do siječnja ove godine.Eugene Arreola i Miguel Sanchez tvrde kako se Johnny drastično promijenio u travnju 2016. godine kad je odlučio zaposliti tjelohranitelje osobno, bez posredničke agencije, kako bi izbjegao plaćanje proviziju.

Osim toga, bili su primorani raditi i stvari koje nisu u opisu njihova posla. Tako jedan kaže da su morali čuvati njegovu djecu i ispunjavati im svaku želju, a uskoro su morali paziti i na njega. U noćnom klubu s njegovog su lica brisali drogu kako nitko ne bi primijetio što se događa.

Dnevno su radili po 12 sati, za vrijeme pauze nisu dobili ručak, a prekovremene im nisu plaćali. 'Bili su prisiljeni raditi kao vozači i svaki dan su morali voziti automobile koji su bili puni ilegalnih supstanci', stoji u tužbi.