Ivana Trump mnogo pažnje voli posvećivati svom izgledu pa uvijek nastoji biti dotjerana i našminkana kako bi izgledala i osjećala se što bolje. Ipak, takav životni stil zahtjeva puno volje i vremena pa se i bivšoj supruzi kontroverznog američkog predsjednika, Donalda Trumpa, ponekad dogode trenuci kada bez šminke i u ležernoj odjeći prošeta gradom.

Tako je Ivana snimljena u Saint Tropezu kako šeće svog psa odjevena u ljubičastu haljinu na preklop s uzorkom palmi i zaglađenoj punđa frizuri, no svi su se pitali što se dogodilo s njezinim licem. Iako je već dama u godinama, Ivana izgleda dobro i mladoliko, no čini se kako su ju pretjerani tretmani za lice naprosto izobličili. Također, Ivana je, unatoč smiješku, izgledala umorno, a lice joj je bilo natečeno te 'ugušilo' oči koje su bez šminke izgledale sitnije nego inače.

Usprkos svemu, Ivani fotografi nisu smetala niti je se pokušala saktriti od njihovih objektiva, a time je zaradila simpatije i sa smiješkom na licu olakšala posao vještom paparazziju.