Story radio
Početna Celebrity 2303 prikaza 13. veljače 2019.

Što sin Edite Misirić Vrkljan ne pušta iz ruku?

Instagram (Screenshot).

Preslatki Vanja našao je svoju zanimaciju

Maleni Vanja, prvo dijete voditeljice Edite Misirić Vrkljan i njezina supruga Javora, svjetlost dana ugledao je 9.travnja prošle godine, a dječak je prava kruna ljubavi ovog skladnog para. 

Dogodovštine iz obiteljskog života Edita voli podijeliti sa svojih 9000 pratitelja na Instagramu koji se raznježe na svaku objavu lijepe voditeljice i njenog sinčića. Iznimka nije bila ni sada, kada je 37-godišnjakinja otkrila s čim se njen Vanja najviše voli igrati. Pokraj svih igračaka koje se vide u pozadini, maleni je ipak odabrao plastičnu bocu s kojom je rado pozirao, a mama mu je preko lica stavila ikonicu avijatorskih naočala s kojima izgleda poput pravog malog frajera.. 'Di ste ekipa? Kaj ima', upitala je Edita svoje pratitelje. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Otkako je postala majka, Editin se život potpuno promijenio, a suprug Javor najveća joj je podrška. Koliko je sretna sa svoja dva muškarca, Edita je nedavno ispričala za Story.hr. 'Javor je definitivno ljubav mog života. Ubrzo nakon što smo se upoznali sam to shvatila. I sada kada smo u braku i kada smo dobili dijete, u to sam se još samo uvjerila. Ne mogu zamisliti ni boljeg supruga niti boljeg oca našem djetetu', iz srca progovara Edita.
 

Komentari