Iako je od završetka showa 'Zvijezde pjevaju' prošlo već nekoliko nedjelja, pjevačica Ivana Kindl i kvizaš Krešimir Sučević Međeral svakodnevno pokazuju koliko ih je proživljeno iskustvo zbližilo. Kao pjevački par uspjeli su ući u polufinale natjecanja, no, to za njih nije bio kraj. Druženje su nastavili i van natjecanja, a da nešto 'kuhaju', pokazuju na društvenim mrežama. 

Objavama na Ivaninom Instagram profilu daju naslutiti da i dalje zagrijavaju svoje glasnice, te najavljuju nastavak međusobne suradnje. 'Zvijezde pjevaju - drugi dio' najavila je Ivana u autu, dok je Krešimir pjevao pjesmu 'Bohemian Rhapsody', koju su izveli i u jednoj od emisija. Raspjevani kvizaš pokazao je da i dalje uživa u pjevanju, dok je Ivana svojim glasom upotpunila sliku dokazavši još jednom kakv su odličan duo. 

'Idemo u moj kraj, vidjet ćete zašto', objavila je Ivana na Instagramu i time dala naslutiti kako se ovoga puta možda radi o pjevačkoj suradnji s Krešimirom. Nedavno je Ivana otkrila kako će upravo njen bivši partner dobiti novu ulogu, i to u njenom spotu za najnoviju pjesmu.