Sezona sniženja je u velikom tijeku, a svi volimo pronaći dobar komad odjeće po povoljnoj cijeni. Naše poznate dame, voditeljica Marijana Batinić, pjevačica Lea Mijatović te bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković, samo za Story.hr su otkrile kupuju li i one na sniženjima te izgube li ponekad živce tijekom stresne kupnje.

'U principu nemam naviku pratiti sniženja, u svemu sam kampanjac pa tako i u shoppingu. Više sam tip koji prođe kraj izloga pa ako vidim da bi tu moglo biti nešto za mene uđem i uzmem. Najčešće kupujem po potrebi, ili za nastupe i snimanja, ali i kad sam u dobrom društvu. Inače nemam tu disciplinu da pratim kada su sniženja, ali kao svaka žena veselim se kad uzmem nešto upravo na sniženju. Osjećam se pametno jer sam dobro iskoristila popuste', kroz smijeh nam je ispričala pjevačica Lea i otkrila što ju smeta.

'Gužve me jako nerviraju! Do nedavno sam i sama bila vlasnica jednog dućana u shopping centru i dok sam bila dio toga, s te strane su mi gužve uvijek dobro došle, ali kada sam na drugoj strani gubim živce', bila je iskrena Lea te nadodala da od kada je otkrila shopping preko interneta, često naručuje robu.

S obzirom na to da svi nađemo barem jedan savršeni komad odjeće na sniženju, i Lea nam je otkrila što je ona pronašla. 'Crni kaput - komad za sva vremena. I to sasvim slučajno sam naletjela na model kakav sam zamišljala da bih si nekad kupila i baš sam naišla na njega na sniženju, a nije bilo namjerno', otkrila je nasmijano.

'Često se dogodi da kada ne moraš ići kupovati, onda baš imaš vremena i živaca, a kada sve radimo pet minuta prije, onda je frka, a to mi stvara stres', ispričala je Lea.

Jedna od najdražih voditeljica, Marijana Batinić nam objašnjava kako voli kupiti dobar komad odjeće na sniženju, ali tu shopping groznicu i kaos ne podnosi, tako da ne obilazi bjesomučno dućane, no preko online shoppinga se zna počastiti. 'Već nakon sat vremena odustajem. Nemam strpljenja tražiti nekoliko sati specifičan komad', zaključila je Marijana Batinić. 

'Trenutno mi je prevelika gužva i na ovosezonskom sniženju nisam još ništa kupila. Baš danas idem', rekla je.

Sniženja i gužve u dućanima su nešto neizbježno, kao i mnoštvo robe po kojoj dame prebiru ne bi li si pronašle najbolji komad. 'Ne podnosim gužve, a ako i odem u shopping centar, većinom je to ponedjeljkom ujutro kako bih izbjegla što je više moguće gužve', kaže nam lijepa voditeljica.

Bivša miss Hrvatske, Maja Cvjetković govori kako voli kupiti kvalitetnu odjeću, a super joj je kada joj se nešto sviđa i k tome još pronađe sniženju. 'Gužve me ipak ne nerviraju te znam kad bi mogle biti otprilike. Vikendom ne idem u kupovinu s obzirom na to da imam malu bebu pa se prilagođavam njoj. Tako da najčešće idem dopodne i preko tjedna', otkrila je.

'Što se tiče najboljeg komada odjeće koji sam kupila tijekom ovosezonskog sniženja, iskreno se ne mogu sjetiti. No super sniženje sam dobila na dječja kolica', rekla je ova mlada mama. 

'Kada idem u shopping, uvijek postoji mogućnost i gužve i gomila nabacane robe, tako da sam pripremljena pa me to nema što nervirati. Iako moram priznati kako nisam baš tipična žena. Meni je draži dobar restoran i hrana tako da mi je prioritetnije nešto fino pojesti nego otići u shopping', govori Maja te nadodaje da ako ide sama u dućane onda joj je to razbibriga i ima vremena satima birati odjeću, no ako ide netko drugi s njom, stvara joj opterećenje.