Američki predsjednik Donald Trump i Prva dama Melanija Trump nisu tipičan bračni par. Osim što imaju visoke državne funkcije, unutar svoja četiri navodno nemaju ništa topliji odnos od onoga kakvim se doima na javnim događanjima. Naime, Donald i Melanija imaju vrlo različite dnevne rasporede, pa se preko dana gotovo uopće ne viđaju. Iako ona o toj temi ne voli govoriti, jednom je prilikom izjavila kako su oboje vrlo samostalni te da si međusobno pružaju mnogo prostora.

Ipak, neimenovani izvor za Washington post je izjavio kako supružnici ne spavaju u istom krevetu, pa čak ni u istom krilu Bijele kuće. 'Ona rijetko kad kroči nogom u Zapadno krilo gdje boravi Donald', kazao je izvor te dodao kako zajedno ni ne ručaju, a slobodno vrijeme svatko provodi baveći se vlastitim aktivnostima.

Navodno su se Trumpovi još više udaljili nakon nedavnog skandala s porno zvijezdom Stormy Daniels i playboyevom zečicom Karen McDougal. Isti izvor tvrdi da se pojavilo sve više neslaganja i između Melanije i Trumpove kćeri iz prvoga braka, Ivanke.

Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham opovrgnula je navode iz Washington Posta. 'Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, obitelj većinu večeri provodi zajedno, a Melania se usredotočila na ulogu majke i supruge, a od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu Prve dame. Sve o čemu pišete samo su glasine', kazala je.