Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svjetskog hita, LEGO® film 2 okupio je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove superjunacima popularnog LEGO® svijeta.

Svoje su glasove likovima iz popularnog serijala posudili: Luka Petrušić kao Emmet, Dajana Čuljak  kao Lucy, Alen Liverić kao LEGO Batman, Mila Elegović kao Ultramaca, Ervin Baučić kao Metalobradi i Bojan Navojec kao Rex Pancirko. Po prvi puta su im se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš proslavljeni nogometaš i bivši kapetan reprezentacije – Darijo Srna kao Aquaman, najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković kao Wonder Woman, modni znalac i analitičar Nenad Korkut kao zlikovac Balthazar te legendarni glazbenik Drago Diklić kao Lex Luthor. Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima. Uz njih se u filmu pojavljuju i naši poznati YouTuberi i Influenceri  Bloodmaster, Marko Vuletić i Andrea Fabric.

Zajedno s ostalim junacima odvest će gledatelje na jedinstveno svemirsko putovanje i svjetove koje dosad nisu vidjeli, a koji leže iza misterioznih vrata Stairgate. Prošlo je pet godina otkad je sve dobro završilo i stanovnici Bricksburga sad su suočeni s novom prijetnjom: LEGO DUPLO® napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi.

U pokušaju da pobijede napadače i vrate spokoj u LEGO svijet, Emmet, Lucy, Batman i njihovi prijatelji posjetit će daleke i neistražene svjetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pjesama. Njihova hrabrost, kreativnost i vještine gradnje bit će testirane, a oni će saznati koliko su uistinu specijalni.