Jedna od najomiljenijih TV lica, voditeljica i producentica Antonija Blaće, inače prepoznatljiva po svom upečatljivom osmijehu i dobrim pošalicama, te svojoj bob frizuri, našla se u velikoj dvojbi. 

Naime, voditeljica već duže vrijeme njeguje svoju smeđu kosu s plavim pramenovima koju nerijetko ukrasi valovima, a sada je došla do točke u kojoj se premišlja je li joj to bila najbolja odluka. Prisjetila se tako svoje stare frizure kada je bila plavuša i izgledala kao da joj je sunce i more prirodno posvijetlilo kosu, pa je upitala svoje pratitelje za savjet što da radi. 'Da se ovako opet 'poplavim?'', upitala je Antonija. Osim što je zaradila gotovo 5000 lajkova u svega nekoliko sati, svi su se brzo složili s voditeljicom i rekli joj da iako je predivna kakvu god da frizuru imala, trebala bi se vratiti u svjetliju nijansu. 

Da pridaje važnju fizičkom izgledu, ne čudi s obzirom na to da je Antonija javno lice koje je neprestano izloženo kritikama, pa je tako ustrajna i u svojim treninzima na koje redovito ide. Osim što voli podijeliti motivacijske poruke iz vlastitog iskustva s obožavateljima, redovito pokaže i kako se osjeća nakon treninga. 'Nikad, ali nikad ne treniraj u bijelom jer se ne vidi koliko si se namučila', napisala je voditeljica uz fotografiju bijele majice i natpis 'ljeto bez parea', koji joj je očito ove godine glavna motivacija. Koliko je na kraju privatnog sata s trenerom bila umorna, pokazala je ležeći u nepomičnom stanju na podu dvorane i istaknula kako ovako izgleda 'njena realnost'.