Srpska pjevačica, 33-godišnja Ana Sević, u javnosti najpoznatija po braku s uskoro bivšim suprugom Darkom Lazićem, sretna je u novoj vezi s izabranikom Danijelom. I premda joj Lazić i dalje odbija potpisati papire za razvod, Ana svoju sreću više ne skriva.

Tako je nedavno osvanula fotografija pjevačice i njenog izabranika kako iza ugašenih kamera, u pauzama snimanja Zvezda Granda, razmjenjuju nježnosti. Par je uslikan u trenutku dok Danijel, koji je svojoj djevojci došao pružiti potporu, Anu nježno ljubi u čelo. I premda je još u braku s Lazićem, pjevačica je vidno sretna s Danijelom, i ne može sakriti osmjeh na licu, kao ni sreću i zaljubljenost kojom zrači.

Podsjetimo, Darko Lazić i Ana Sević su se vjenčali 2014. godine kada je na svijet došla i njihova kćerkica Lorena, a u siječnju 2018. u medijima je odjeknula vijest kako se naizgled savršen par razvodi. Nedugo nakon medijskih natpisa oglasili su se i Ana i Darko te potvrdili kako su odlučili krenuti svatko svojim putem. Pjevač je nakon toga upoznao Marinu Gagić s kojom sada očekuje drugo dijete, a 33-godišnjakinja se nakon pauze ponovno odlučila vratiti pjevanju.