Selidba u novi stan dovoljno je stresna sama po sebi, a kada svemu dodamo pronalazak i kupovinu prve nekretnine, ideja o podstanarstvu odjednom i nije toliko loša. Ako ste od onih koje peripetije pri kupovini stana još uvijek nisu odgovorile od pronalaska vlastitih kvadrata, a dobro bi vam došlo nekoliko praktičnih savjeta, onda ste na odličnom mjestu. U suradnji s pjevačicom grupe Elemental, Mirelom Priselac Remi, Story.hr vas vodi 'korak po korak' kroz svaku fazu koju ćete proći kao budući vlasnici najdraže nekretnine. 

Naime, počevši od sutra, 5. srpnja 2019. godine, kroz seriju od osam blogova, Remi vas vodi kroz vlastitu kupovinu i uređenje stana. Kako izgleda potraga za stanom kada se u nju upustite bez pomoći agencije? Koliko stanova trebate odbiti prije nego se odlučite za onaj pravi? Što s kreditom, a što s arhitektom? Na ova, kao i mnogobrojna druga pitanja, odgovore će vam dati simpatična Remi, opisujući svoje putovanje do vlastitog doma iz snova. 

Zato, pripremite olovku i papir, udobno se smjestite, i pratite Story.hr koji vas s Mirelom Priselac Remi, sljedećih šest mjeseci vodi kroz odabir, kupovinu i uređenje vlastitog doma iz snova.

Prvi blog čitajte već sutra, 5. srpnja 2019. godine, samo na Story.hr